Stal Mireille
Slide background

"Zij die nooit van mening veranderen,

hebben zelden iets geleerd"

Soms kan het zinvol zijn om je paard voor een kortere of langere periode in training te zetten. Wij zijn een ervaren paarden revalidatie centrum. Komt jouw paard in training, dan bespreken we samen met jou als eigenaar de problemen en worden doel, duur en intensiteit vastgesteld.

Revalidatie paard

Omdat jij de eigenaar bent van het paard, word je natuurlijk altijd bij de training betrokken. In eerste instantie zal bij de revalidatie het paard door ons worden getraind, waarna wij jou leren met je paard zelf de aangepaste training toe te passen.

Je paard in training zetten? Stal Mireille is een ervaren paarden revalidatie centrum. Wij trainen je paard en leren jou dan de aangepaste training.

Paarden revalidatie centrum

De trainingspaarden staan in vol pension bij Stal Mireille. Wij hebben voldoende mogelijkheden op onze mooie en ruim opgezette accomodatie. De boxen zijn ruim (4x4 en 3x4), fris en hebben allen een groot luik naar buiten. Maar als het even kan staan de paarden lekker buiten! 

De paarden krijgen onbeperkt ruwvoer (onverpakt mooie kwaliteit hooi) en daarnaast voeren we Equilin, en wel de Basic en de Balancer. Uiteraard is het ook mogelijk eigen voer mee te nemen. Voor de trainingspaarden hebben wij aparte paddocks, veilig afgezet met hout en schrikdraad.

Paard in training?

Wil je meer weten over de voordelen en mogelijkheden om je paard in training te zetten bij Stal Mireille, neem vandaag nog contact met ons op.

logo stal mireille small
Mireille den Hoed

Revalidatietrainer & Instructeur Klassieke Dressuur


Plagweg 16 - 7399 RN - Empe 
Tel: +31 (0)6 - 24 09 54 82 | info@stalmireille.nl

 CRKBO Instelling CRKBO Instelling sbb beeldmerk