Stal Mireille
Slide background

"Zij die nooit van mening veranderen,

hebben zelden iets geleerd"

Na een demo van TAKT Academy bij Equiday 2019 wist ik het zeker, ik moet les nemen bij Mireille! Kippenvel kreeg ik er van, hoe vriendelijk en fijn de paarden werden gereden en hoe ontspannen en tevreden de paarden oogden. Wat Mireille vertelt over paarden en training is een bevestiging van wat ik denk en voel, de puzzelstukjes vallen op zijn plek. Ik heb na jaren zoeken, nu de manier gevonden hoe ik paarden wil rijden.

 

Ik begon in januari 2020 met een workshop longeren en de lezing ''Verschillende scheefheden bij paarden'', die ik inmiddels ook al meerdere keren gevolgd heb. Twee keer per maand heb ik privéles met een paard van Mireille en leer ik deze fijne manier van trainen. Helaas nog niet de luxe van een eigen paard maar wel al jaren de luxe om met verschillende paarden van eigenaren te mogen rijden en trainen.

Ik volg straks de theorie cursus ''Oefeningen voor het herstellen van de verticale balans''. Super leuk en interessant. Ik hoop nog veel van Mireille te leren en hier ook anderen mee te inspireren. Want dit is kennis die iedereen die met paarden bezig is moet weten.

logo stal mireille small
Mireille den Hoed

Revalidatietrainer & Instructeur Klassieke Dressuur


Plagweg 16 - 7399 RN - Empe 
Tel: +31 (0)6 - 24 09 54 82 | info@stalmireille.nl

 CRKBO Instelling CRKBO Instelling sbb beeldmerk