Stal Mireille
Slide background

"Zij die nooit van mening veranderen,

hebben zelden iets geleerd"

Astrid en Rinske s In januari 2021 kwam ik terecht bij de TAKT trainingsstal. Mijn merrie Gaga-Lady, die ik had gekocht als leerpaard om het paardrijden na lange tijd weer op te pakken, bleek ondanks een uitgebreide keuring helaas fysiek en mentaal niet in orde.

Astrid en Rinske s In het najaar van 2020 begon ik aan de niveau 3 opleiding Technisch Trainen bij TAKT Academy om mijn vaardigheden en aanbod op het gebied van revalidatietraining uit te breiden met de technieken van TAKT.

 Mireille vroeg of ik een stukje wilde schrijven over mijn ervaringen, natuurlijk, graag zelfs! Een tijdje geleden vroeg iemand mij of ik zin had om mee te gaan naar een lezing van Mireille.

Michelle Vanderschuren Amersfoort s De aankoop van mijn paard was een groot risico. De kans dat ik hem 'op de rit' zou krijgen was klein. Toch heb ik voor hem gekozen en ben ook direct mijn zoektocht gestart naar wat een paard werkelijk nodig heeft en waar een paard werkelijk fysiek en mentaal gezond van wordt en blijft.

Michelle Vanderschuren Amersfoort s Ik leerde Mireille om best een verdrietige reden kennen. Mijn allereerste eigen paard had al sinds haar 3e jaar te maken met vage kreupelheidsklachten. Bezoeken aan verschillende grote klinieken, zo ongeveer alle typen behandelingen die je kunt bedenken, langere tijd rust geven of juist wel trainen, hadden haar niet geholpen. Op een gegeven moment wist ik gewoon niet meer wat ik nog voor haar kon doen. Toen heb ik Mireille (als revalidatietrainer) om advies gevraagd.

In 2016 kreeg ik voor de eerste keer les van Mireille, tijdens een combidag Horsemanship en Klassieke dressuur met Irene Smeets. De Friese merrie Jazz waar ik op rijd, heeft moeite met ontspannen en was erg scheef. Haar hoofd hield ze het liefste hoog in de lucht en aan de linkerteugel hing voor mijn gevoel een baksteen. Tijdens die eerste les voelde ik zoveel positieve verandering bij Jazz, dat het naar meer smaakte. De tweede les liet Mireille mij de linkerteugel volledig los laten.

logo stal mireille small
Mireille den Hoed

Revalidatietrainer & Instructeur Klassieke Dressuur


Plagweg 16 - 7399 RN - Empe 
Tel: +31 (0)6 - 24 09 54 82 | info@stalmireille.nl

 CRKBO Instelling CRKBO Instelling sbb beeldmerk