Stal Mireille
Slide background

"Zij die nooit van mening veranderen,

hebben zelden iets geleerd"

stinky

Deze geweldig merrie, Polly, kwam met haar eigenaresse Synthia half mei een weekendje trainen. Bij het laden om weer naar huis te gaan ging het mis. Synthia zette Polly voor aan de kettingen vast, terwijl de stang er nog niet op zat…. Polly schrok, vloog achteruit en trok zich los, met alle gevolgen van dien.

Polly was zo geschrokken dat ze daarna absoluut niet meer de trailer op wilde (begrijpelijk) en dus bleef ze.

In de dagen en weken daarna werd duidelijk dat dit incident niet op zichzelf stond. Er was duidelijk een onderliggend probleem. Polly bleek een enorm trauma te hebben.

Uiteindelijk ben ik ruim 2 ! maanden ! met haar bezig geweest en heb ik advies en hulp ingeroepen van mijn lieve collega Humphrey Dirks, die een expert is op dit gebied.

Wat heeft Polly me veel geleerd! Bij iedere verwachting van mij (bijvoorbeeld omdat de vorige training super ging) ging het weer minder. Ze voelde iedere gemoedstoestand en gedachte van mij. Het ging alleen maar goed als ik NUL verwachtingen had en 100% in het nu was.

Twee maanden lang oefenden we bijna iedere dag en vaak 2 keer per dag. En leerde zij van mij en ik van haar.

Het resultaat mocht er zijn. Het vertrouwen in mij en de trailer groeide en groeide tot ze half juli ontspannen genoeg was dat ze weer naar huis kon.

Lieve Polly, dank voor je wijze lessen! En lieve Synthia, dank voor je vertrouwen en geduld!

logo stal mireille small
Mireille den Hoed

Revalidatietrainer & Instructeur Klassieke Dressuur


Plagweg 16 - 7399 RN - Empe 
Tel: +31 (0)6 - 24 09 54 82 | info@stalmireille.nl

 CRKBO Instelling CRKBO Instelling sbb beeldmerk