Stal Mireille
Slide background

"Zij die nooit van mening veranderen,

hebben zelden iets geleerd"

EvitaEvita is een 10 jarige Westfaler merrie (Dollmann X Weinberg X Amor X Raubritter).

Evita is aan een nieuw leven begonnen. Evita gaat moeder worden! Ze is begin juli 2021 drachtig gescand van Rivant B. Ze woont ook niet meer bij ons, maar op een geweldige plek waar veel meer ruimte is voor haar en waar haar dracht en bevalling perfect begeleid gaat worden door zeer kundige fokkers: Stal Borst. 

We zijn zoooo benieuwd naar haar baby! 

Evita is en blijft een geweldige merrie. Ze is zo sterk, zowel fysiek als mentaal! 

Anja traint haar nog altijd 1 of 2 keer per week, Jolien maakt heerlijke ritjes met haar en we zetten haar tegenwoordig steeds vaker in als leerpaard voor onze leerlingen.
Evita is nl. snel te dik en te buikig en het advies van Linda is om haar zo veel mogelijk te laten bewegen. En dat doet haar zoooo goed! Ze is topfit! 

Evita is met ons mee verhuisd naar Empe. En daar zijn we heel blij mee! 

Ondertussen is Kirina tijdelijk met Evita gestopt vanwege haar studie en heeft Jolien de zorg voor Evita van haar dochter over genomen. Jolien rijdt graag buiten en dat vindt Evita ook heerlijk, dus gaan ze regelmatig samen op stap. 

Anja houdt haar dressuurmatig bij en soms gebruiken we haar ook voor een lesje. En dat is geweldig want Evita is super betrouwbaar en kan onze leerlingen mooie dingen laten voelen! 

Lieve, mooie, geweldige Evita, wat doet ze het goed! Steeds meer gedragen, steeds actiever, steeds sterker. Geweldig. 

Evita, wat ben je toch een fijne merrie! 
Kirina is super met haar bezig en ook Anja traint haar nog altijd met regelmaat. Momenteel werken de dames vooral aan het sterker en sneller maken van de galop. 
Evita wordt sinds kort ook met de hartslagmeter gereden zodat Kirina beter leert wat welke training doet. 

Ook Linda van Diepen was afgelopen donderdag 15 november weer heel positief en heeft Evita weer mooi een dieptemassage kunnen geven. 

Dus alleen maar goed nieuws over deze heerlijke dame!

Over Evita niet anders dan goed nieuws. Ze blijft verbeteren, prachtig om te zien! Linda vindt haar nu steeds zo goed, dat ze haar kan masseren. Ze krijgt nu iedere 4 weken een Jack Meagher massage, Anja rijdt haar meestal nog maar 1 keer per week. De andere dagen is Kirina fanatiek met haar bezig. Mooi om ze samen zo te zien groeien! 

logo stal mireille small
Mireille den Hoed

Revalidatietrainer & Instructeur Klassieke Dressuur


Plagweg 16 - 7399 RN - Empe 
Tel: +31 (0)6 - 24 09 54 82 | info@stalmireille.nl

 CRKBO Instelling CRKBO Instelling sbb beeldmerk