Stal Mireille
Slide background

"Zij die nooit van mening veranderen,

hebben zelden iets geleerd"

saar

Dit is Saar, een knappe en lieve 6-jarige Cyrkon x Locato merrie.

Saar is 30 april bij ons in training gekomen.

Foto: Regina en Saar geconcentreerd aan het werk. Het zadel ligt op deze foto verschrikkelijk, maar dit is aangepast! 

Saar is tijdens onze vakantie in augustus een maand gereden door leerlinge Marieke Wispels. En wat heeft Saar in die tijd mooie stappen gemaakt! Echt geweldig.De knappe dame is een goedgaand rijpaard geworden. Ze heeft echt nog wel moeite met haar balans en Regina moet ook echt nog veel leren, maar ze zijn klaar om samen thuis verder te groeien. 

Ik heb enorm veel respect voor hoe Regina dit avontuur heeft aangepakt. Niets was te gek en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Al onze geweldige specialisten hebben zich met dit paard bezig gehouden en zie hier het resultaat. 

Regina houdt niet van half werk. Ze zal voorlopig iedere woensdag komen lessen bij Karmie en onze leerlinge Hanneke van der Meij gaat Saar voorlopig 1 keer in de week bijrijden. Toppers!!

Lieve Saar en lieve Regina, heel veel succes! Geniet van jullie mooie weg samen! 

Ja hoor, het is zover. Sinds vorige week is deze mooie dame onder het zadel. En wat doet ze het goed! Eerst nog even alleen stappen, dat is al moeilijk genoeg voor haar. Maar als ik zie hoe goed ze het oppakt, zal het draven niet lang op zich laten wachten! 

En dit leuke bericht kregen van de zadelmaker Marinka de Haan van HorseFocus

" Ik was erg onder de indruk van hoe Saar sterk was verbeterd ten opzichte van de laatste keer dat ik haar zag. Ze is duidelijk veel beter in balans, ziet er heel goed uit en beweegt veel soepeler door haar hele lijf. Voor mij als zadelfitter is dit enorm fijn om te zien en om mee te werken, en gelukkig kan ik het zadel van Saar laten "meegroeien" in deze ontwikkeling. Voor mij is dit een teken dat het hele management rondom het paard en de tijd en energie die er door iedereen wordt ingestoken, duidelijk vruchten afwerpt. Complimenten voor iedereen die hier bij betrokken is, ik heb veel respect voor Regina dat zij dit op deze wijze heeft ingezet! "


Dank voor je mooie woorden Marinka! 

Saar heeft in de 11 weken dat ze nu bij ons staat, echt een metamorfose ondergaan. 

Na behandelen van Linda van Diepen op donderdag 17 mei mochten we Saar heel rustig aan een beetje aan het 'werk' gaan zetten. We hebben haar vooral aan de hand gewerkt en af en toe een keer aan de dubbele longe. 

Het is prachtig om te zien hoe Saar is veranderd. Voor 't oog is ze een totaal ander paard geworden, maar ook mentaal is ze enorm veel stabieler geworden. Maar dit betekent nog niet dat ze dan ook goed genoeg zijn om wat meer aan het werk te gaan. Dat stukje beoordeelt Linda voor ons.
En afgelopen donderdag 12 juli was daar het verlossende bericht; ook osteopatisch en chiropractisch is Saar zo opgeknapt dat we haar heel voorzichtig aan onder het zadel mogen gaan trainen! Wat een geweldig nieuws!!

Omdat Saar heel wat kilo's is aangekomen (was hard nodig) heeft de zadelpasser vandaag Saar d'r zadel weer pas gemaakt. Die wist ook niet wat ze zag! Mooi om te horen!! 

Dus na 11 weken is Saar dan vanaf vandaag officieel trainbaar onder het zadel. Yeahhhhh!!!! Op naar meer mooie berichten!! 

Saar is 30 april bij ons in training gekomen. Reden voor revalidatie is dat haar geweldige eigenaresse Regina Verstegen met haar vastliep in de training. 

Na behandeling van Janneke Koekkoek (dierenarts / osteopaat / cranio sacraal therapeut en equine touch behandelaar) en Marco van Schie wordt Saar op dit moment alleen nog aan de hand gewerkt.

Aankomende donderdag zal Linda van Diepen kijken hoe de behandelingen en training tot nu toe hebben uitgepakt en of met werken onder het zadel begonnen kan worden.

En uiteraard is ook onze voedingsspecialiste Natascha Bos van de Blauwe Hengst met dit paard bezig! Weer een leuk en uitdagend project dus.

Saar boft met zo’n geweldig baasje. NIETS is te veel voor Saar. Respect! Met onze geweldige specialisten gaan we er weer alles aan doen om Saar en Regina te helpen!

logo stal mireille small
Mireille den Hoed

Revalidatietrainer & Instructeur Klassieke Dressuur


Plagweg 16 - 7399 RN - Empe 
Tel: +31 (0)6 - 24 09 54 82 | info@stalmireille.nl

 CRKBO Instelling CRKBO Instelling sbb beeldmerk