Stal Mireille
Slide background

"Zij die nooit van mening veranderen,

hebben zelden iets geleerd"

Daar is de kleine leuke man weer. En nu wel trainbaar en enorm verbeterd!! Hij is de laatste tijd vooral aan de hand gewerkt en helemaal niet onder het zadel en dat is te merken aan dat hij nu heel klein kan, maar niet meer zo goed weet hoe hij weer wat ruimer naar voren moet. Dus daar gaan we aan werken de aankomende weken! 
Hij voelt zich super en is lekker dikkie. Fijn om hem weer zo te zien!

Onze vaste vakantieganger is er gezellig weer een week of wat! Omdat Linda hem niet 100% zuiver vond bewegen gaat Sandra na de vakantie met Rumay naar zijn vaste DA Frans van Toor (SMDC Heesch) om hem weer eens goed te laten bekijken. Tot die tijd niet trainen dit keer, maar lekker met vriendje Carprice op de wei!

Eind oktober mochten we fijn weer 2 weken spelen met onze vaste klant Rumay. En respect voor Sandra; we konden er zo mee wegen rijden! En natuurlijk ook te danken aan onze lieve collega Nakita de Boer waar Sandra lest. Jullie zijn goed bezig! 

Rumay 2 kleinRumay is wat langer gebleven dan gepland; in totaal 3 maanden! Sandra had 't erg druk met de lammetjes en op het werk en er zat ook nog een vakantie tussen. Zodoende had ze besloten Rumay gewoon lekker bij ons te laten staan. 

Fijn voor ons en ook fijn voor Rumay! We hebben hem echt weer heel goed gekregen. Bij controle voor zijn pees vond ook Frans van Toor hem enorm opgeknapt in de beweeglijkheid in zijn rug. Weer mooi werk van Ilse van der Maat, Klaas Feuth en Anja. Top team!

Tot de volgende keer San en Rum! We kijken weer naar jullie uit!

Bij Sandra is het weer lammer tijd, dus wij krijgen Rumay weer een paar weken. Hij is afgelopen zaterdag behandeld door Ilse en vanaf aankomende donderdag gaan we weer met hem aan het werk. Na de peesblessure is hij niet heel makkelijk te rijden voor Sandra, dus doel is om hem weer wat beter in zijn lijf te maken zodat Sandra over een week of 3 wat makkelijker met hem kan rijden. 

Als Sandra haar schapen moeten lammeren of als ze met vakantie gaat, komt Rumay altijd bij ons. Zo ook nu maar dit keer helaas niet voor training maar voor revaldiatie. De kleine smurf heeft een peesblessure en er moet dus veel gestapt, gekoeld en gesmeerd worden. Maar, hij mag gelukkig ook lekker buiten staan!

logo stal mireille small
Mireille den Hoed

Revalidatietrainer & Instructeur Klassieke Dressuur


Plagweg 16 - 7399 RN - Empe 
Tel: +31 (0)6 - 24 09 54 82 | info@stalmireille.nl

 CRKBO Instelling CRKBO Instelling sbb beeldmerk