Stal Mireille
Slide background

"Zij die nooit van mening veranderen,

hebben zelden iets geleerd"

Incognito en Elisa

Frits gaat niet goed. Hij is sinds eind april kreupel. Onderzoek wees uit dat hij artrose in zijn rechter voorknie heeft. Frits wordt nu behandeld en we hopen met z'n allen heel hard dat hij straks weer fijn aan het werk kan samen met Elisa! Fingers crossed! 

Onze knappe Spanjaard blijft het super doen. Nog steeds in de combinatie met 1 a 2 keer per week trainen door Anja en les. Wat een geweldig paard en wat een fijne leergierige en serieuze amazone!

Nog altijd alleen maar goed nieuws over deze zeer knappe Spanjaard. Omdat het voor Elisa nog te moeilijk is hem helemaal alleen goed te houden, rijdt Anja hem 1 tot 2 keer in de week. Dat in combinatie met regelmaat les, zorgt ervoor dat Elisa super fijn kan rijden en dus op en top kan genieten van haar grote liefde. 

Fijn wordt nooit saai, maar het geeft wel weinig nieuws. Want deze 2 toppers gaan nog steeds als de brandweer! Echt genieten!!

Het verhaal van Frits wordt misschien wat saai ;-). Nog altijd alleen maar goed nieuws te melden over deze knappert! Linda was ook heel enthousiast, Frits gaat steeds beter voelen in zijn lijf.

Wat een geweldig paard! En ook alleen maar lof voor Elisa! 

Toen ik afgelopen zondag Elisa en Frits samen aan het werk zag was ik ZO trots! Nog steeds rijdt Anja Frits 2 keer in de week en dat gaat super en steeds beter. Maar wat Elisa bereikt heeft in de afgelopen 1.5 jaar is echt een wonder. Voor haar een droom die is uitgekomen om zo met haar mooie Spanjaard te kunnen rijden. Geweldig!

Tijdens de laatste les hebben we voor het eerst aan de galop gewerkt. Elisa kan zich nu nog niet voorstellen dat ze Frits straks ook in balans kan galopperen, maar dat kon ze zich eerder ook niet voorstellen van de stap en de draf. Ik maak me daar nul zorgen om, over een week of wat dan heeft ze ook de galop onder de knie!

logo stal mireille small
Mireille den Hoed

Revalidatietrainer & Instructeur Klassieke Dressuur


Plagweg 16 - 7399 RN - Empe 
Tel: +31 (0)6 - 24 09 54 82 | info@stalmireille.nl

 CRKBO Instelling CRKBO Instelling sbb beeldmerk