Stal Mireille
Slide background

"Zij die nooit van mening veranderen,

hebben zelden iets geleerd"

Zomer, Stal Mireille Lienden

Zomer is niet meer in training. Ze gaat zo goed dat Sharon het weer zelf kan met eerst 2 keer in de week en nu weer 1 keer in de week begeleiding. Wat zijn we blij voor Zomer en Sharon! 

Ja hoor, dan gelukkig ook eindelijk bij Zomer de stijgende lijn te pakken! Linda was heel enthousiast toen ze Zomer 23 maart weer bekeek en behandelde. Ander paard!

Linda's woorden in 't verslag van 23 maart:  "paard liep in verhouding bijna dansend op harde bodem. Haar lichaam voelt ook veel beter, losser en gevulder". 

Dat zijn de dingen die we willen horen!

Ondertussen is Zomer weer onder het zadel aan het stappen met kleine stukjes draf tussendoor. Sharon rijdt Zomer 2 keer per week na en zal zoals het er nu uitziet snel overgaan naar steeds weer meer zelf doen. 

Lieve Zomer zat even goed in de lappenmand. Gevoelige voetjes op de harde bevroren bodem deden haar toch al wat strakke lijf niet goed. Nu ze in de paddock goed beschermende hoefschoenen draagt gaat het weer de goede kant op. Na behandeling van Linda mag ze nu weer 3 keer per week onder het zadel stappen. Dat doen Anja en Sharon samen, zodat Zomer haar lichaam op de goede manier gebruikt. 

Hopelijk nu weer een stijgende lijn in plaats van de neerwaartse spiraal van de afgelopen weken!

met dank aan de super goede service van www.hoofwear.com

Zomer (van Sharon Baars) staat even een paar weken in training om haar wat te helpen met haar balans. Dit schrijft Sharon over Zomer en waarom ze nu tijdelijk bij ons staan;

“Zomer is mei 2012 bij mij gekomen. Mijn eerste eigen paard! Ongeveer 4 jaar geleden kwam ik via Facebook bij de gratis lezing van Mireille over natuurlijke scheefheden terecht. Er ging een wereld voor mij open en ik sprak direct een les af. Sindsdien lessen we om de week bij Mireille. Gaandeweg leren we steeds meer samen. Toch liepen we tegen wat dingetjes aan en Mireille adviseerde mij om Zomer eens te laten checken door Linda van Diepen.

Linda heeft haar behandeld en we gingen daarna weer aan de slag. Maar wat viel dat tegen! Zomer was haar balans volledig kwijt en we zwalkten door de bak heen! Dit hoorde erbij en we gingen door met extra hulp van Mireille. Maar na 4 weken met ups, downs en veel tranen sloeg de twijfel bij mij toe. Kwam dit ooit nog wel goed? Fijn contact met Linda en Mireille tussendoor maar toch lukte het niet om Zomer in balans te krijgen. Doordat ik erg onrustig en onzeker raakte, werd Zomer dat ook. Mireille stelde voor om Zomer een tijdje door Anja te laten rijden zodat Zomer weer zekerheid kreeg en ik even rust.

Anja rijdt haar inmiddels en ook ik heb al weer gereden. Wat een verschil in zo'n korte tijd! Ik ben Anja en Mireille echt ontzettend dankbaar voor de fijne begeleiding, hulp en goede zorgen! Binnenkort komt Linda haar weer checken en hoop ik dat we de stijgende lijn voort kunnen blijven zetten!”

logo stal mireille small
Mireille den Hoed

Revalidatietrainer & Instructeur Klassieke Dressuur


Plagweg 16 - 7399 RN - Empe 
Tel: +31 (0)6 - 24 09 54 82 | info@stalmireille.nl

 CRKBO Instelling CRKBO Instelling sbb beeldmerk