Stal Mireille
Slide background

"Zij die nooit van mening veranderen,

hebben zelden iets geleerd"

Zin Zin, Stal Mireille - Lienden

Daar is ze weer, onze kleine vriendin ZinZin. Terwijl haar eigenaresse lekker op vakantie is, moet ZinZin op werkkamp! 

Het is altijd fijn werken met dit lieve meisje. Ze is ontzettend makkelijk in de omgang en onder het zadel doet ze altijd weer haar uiterste best. 

De verticale balans is voor ZinZin geen enkele probleem, maar ze loopt graag wat op de voorhand. We hebben dan ook vooral werk om haar meer 'bolletje' te krijgen. Hoe beter ze haar achterbenen onder haar lichaam zet, hoe meer de rug omhoog kan komen en hoe zachter en stiller ze in de hand wordt. We gaan weer fijn een paar weken met haar puzzelen! 

Lieve ZinZin was ook deze zomer weer 3 weken bij ons in training tijdens de vakantie van haar baasje Jeannet Hooftman. 
Deze weken vooral gewerkt aan meer doorstroming van achter naar voor. ZinZin is niet heel makkelijk gebouwd en ze heeft moeite met een mooie stabiele aanleuning. Door haar meer te laten 'doorstromen' werd de aanleuning veel stiller! 
Jeannet schrijft nadat ze ZinZin thuis weer heeft gereden; 

"Als je nog wat over Zin schrijft op je website kan je melden dat ik haar weer fijner vind lopen! Ik vind haar aanleuning echt stiller geworden en ze loopt heel fijn en ontspannen. Van galop naar draf werkt idd prima. "

Altijd leuk zulke berichten! Dank weer voor het vertrouwen Jeannet! 

Mireille en ZinZin

Ja hoor, daar was ze weer! En dit keer is ze een hele maand in training geweest. Dat gaf ons mooi de tijd om echt veel met haar te bereiken! ZinZin vindt het moeilijk om zich echt los te laten en in balans te blijven. We hebben heel fijn met haar kunnen werken en Jeannet vond haar echt een ander paard na die maand. Super leuk dat ze er weer was! 

ZinZin en MireilleOok dit jaar mogen we weer een paar weken spelen met ZinZin. We werken vooral aan het doorspringen in de galop, dat vindt dit kleine moppie erg moeilijk!

 

 

Lieve ZinZin is weer voor 3 weken bij ons in training tijdens de vakantie van haar eigenaren. Leuk, fijn werken met deze fijne merrie!

Zin Zin is een 9-jarige kleine springgefokte merrie en ze is van mijn leerling Jeannet Hooftman en haar dochter. Zin Zin staat 3 weken bij ons in training tijdens de vakantie van de familie Hooftman. Ze is een heel fijn te rijden en super lieve merrie dus het is totaal geen straf om met haar te werken! Zal eens kijken of we haar een dezer dagen op de foto kunnen zetten.

logo stal mireille small
Mireille den Hoed

Revalidatietrainer & Instructeur Klassieke Dressuur


Plagweg 16 - 7399 RN - Empe 
Tel: +31 (0)6 - 24 09 54 82 | info@stalmireille.nl

 CRKBO Instelling CRKBO Instelling sbb beeldmerk