Stal Mireille
Slide background

"Zij die nooit van mening veranderen,

hebben zelden iets geleerd"

Tinka in training bij Stal Mireille

Tinka, Watermill Fourth x Ureterp, geboren in 2000.

Tinka is na 2 maanden training vorige week naar huis gegaan. Nu is het aan Marion om er voor te zorgen dat Tinke 'bolletje' blijft onder het zadel. Tinka kan goed doen alsof ze nageeft, ze loopt dan in een leuk krulletje netjes haar rondjes, maar het is geen eerlijke nageeflijkheid. Eerlijke nageeflijkheid kan alleen ontstaan als het paard in verticale balans is en een actief achterbeen heeft. Vooral dat laatste was voor Tinka best moelijk, maar Marion heeft in de lessen goed kunnen voelen wat klopt en wat niet. Nu thuis iedere dag weer terug vinden! 


Tinka blijft onder controle van Linda, Natascha en mij dus we zien haar regelmatig terug. 

Succes Marion met je mooie meisje!

Tinka staat bij ons in training omdat de ontwikkeling van de rug achter bleef. Na verschillende behandelingen van Linda van Diepen (ze had diverse blokkades in de wervelkolom) zijn wij nu vanaf 4 september met haar bezig.
Probleem bij Tinka was dat ze totaal geen verbinding wilde nemen vanuit het achterbeen naar de hand toe. Vooral in de stap was dit een probleem. Nu, zo’n 3 weken later, neemt ze mooi de hand aan en zoekt ze steeds makkelijker de voorwaarts / neerwaartse tendens.

logo stal mireille small
Mireille den Hoed

Revalidatietrainer & Instructeur Klassieke Dressuur


Plagweg 16 - 7399 RN - Empe 
Tel: +31 (0)6 - 24 09 54 82 | info@stalmireille.nl

 CRKBO Instelling CRKBO Instelling sbb beeldmerk