Stal Mireille
Slide background

"Zij die nooit van mening veranderen,

hebben zelden iets geleerd"

Levi staat al weer bijna 4 maanden bij ons. Wat gaat dat snel! 

In eerste instantie heeft Anja hem fulltime getraind en sinds een aantal weken rijdt Rachel hem nu ook, meestal onder begeleiding. En dat gaat goed! Rachel voelt dat de hulpen steeds kleiner kunnen. Ook een zwaar paard / koudbloed kun je op zeer lichte hulpen rijden, daar is Levi maar weer het levende bewijs van!

Levi is een kruising Fjord x Fries van 11 jaar oud. De afstamming is onbekend.

Dit is wat Rachel, de eigenaresse van deze enorm knappe man, over hem schrijft.

“Ik heb Levi drie jaar geleden gekocht via marktplaats. Ik wilde helemaal geen paard kopen maar ik was opslag verliefd toen ik een foto van hem zag.

Vanaf mijn 7eheb ik op diverse maneges gereden en had ik nog nooit van rechtrichten en balans gehoord. Door het lessen en Levi laten trainen bij Wendy Westra, een leerlinge van Mireille,  ben ik daarmee in contact gekomen en heb ik veel geleerd en ook vooral dat ik nooit meer anders wil! Daarnaast ben ik ook bij Mireille gaan lessen en zijn we steeds verder gekomen.

We hadden altijd wel onze up’s en down’s maar na de winterperiode van 2016 waren we het spoor helemaal bijster. Levi viel weer heel erg op een schouder en alles wat ik probeerde te corrigeren eindigde in rennen, vluchten, trekken etc.. Onze communicatie was totaal verstoord en ik kreeg steeds minder plezier in het rijden in de bak. Ik heb er serieus over nagedacht om helemaal te stoppen met rijden in de bak en alleen nog maar lekkere buitenritten te maken, dat ging namelijk wel goed.

Toen heb ik besloten om in het voorjaar toch nog een les van Mireille te volgen bij ons op stal. Samen zijn we weer bij nul begonnen en langzaam maar zeker kwamen we weer back on track gekomen. Nu gaat het gelukkig weer super.

Met het oog op aankomende natte en koude periode en gezien het feit dat ik ga verhuizen, heb ik besloten om Levi voor een aantal maanden bij Mireille in training te zetten. Zo kunnen Anja en Mireille de basis nog beter bevestigen waar we beide veel profijt van zullen hebben. Ook zal ik lessen gaan volgen zodat ook mijn kennis vergroot wordt.

Ook al rijden we voornamelijk recreatief, ik vind het heel belangrijk dat hij goed en eerlijk gereden wordt.”

Groetjes Rachel

logo stal mireille small
Mireille den Hoed

Revalidatietrainer & Instructeur Klassieke Dressuur


Plagweg 16 - 7399 RN - Empe 
Tel: +31 (0)6 - 24 09 54 82 | info@stalmireille.nl

 CRKBO Instelling CRKBO Instelling sbb beeldmerk