Stal Mireille
Slide background

"Zij die nooit van mening veranderen,

hebben zelden iets geleerd"

Tob Job revalidatie training stal mireille

Na een blessure van de kogel mag Job het werk weer rustig aan oppakken. Wegens enorme drukte op het werk heeft Esther ons gevraagd hem de komende periode weer op te bouwen. En dat doen we heel graag! 

Ester en Job zijn eind december 2014 bij ons terug in pension gekomen. En daar zijn we heel blij mee. Ze lessen gemiddeld 1 keer in de week en ze gaan enorm vooruit. Heel fijne combinatie om mee te werken! 

Job en Esther zijn na bijna 5 maanden naar huis. Wat zullen we ze missen! Ze hoorden er na al die tijd echt bij.

Job is bizar opgeknapt en Esther heeft het vertrouwen weer terug gekregen om hem te rijden. Ze hebben de laatste weken veel begeleiding gehad en ik heb ze samen weer zien groeien. Zo mooi om te zien!

Gelukkig blijven ze terugkomen. Voor les en om de voetjes van Job te laten bekappen door Anja.

Esther en Louis, heel veel dank voor jullie vertrouwen. Veel plezier samen met jullie op alle fronten GEWELDIGE Job!

Jobje gaat goed!! Hij is enorm opgeknapt. Wat is het toch fijn dat er zoveel mensen zijn die echt alles voor hun paardje over hebben! De samenwerking tussen Linda, Jeannette, Klaas en ons heeft ook bij Job weer wonderen verricht. T is dat je hem herkent aan zijn vlekken... :-).

Job is vele kilo's aangekomen en is weer zijn stoere ik. Ondeugend, speels en graag willen werken. Geweldig paard!

Sinds afgelopen week is zijn baasje Esther hem onder begeleiding 2 keer in de week aan het rijden. Omdat Esther erg geschrokken is van hoe Job er aan toe was en ze ook nog eens een auto-ongeluk heeft gehad, is ze het vertrouwen in zichzelf een beetje kwijt geraakt.  Dus met kleine stapjes brengen we ze weer bij elkaar zodat ze straks samen weer vol vertrouwen de toekomst in zullen rijden!

Job en Anja

Job is weer vol in training en hij doet het super goed! Voorlopig op advies van Linda nog zoveel mogelijk rechte lijnen. Maandag komt Linda kijken hoe het gaat en horen we wat we daarna kunnen opbouwen.

 

 

Job is ondertussen behandeld door Linda van Diepen en Jeannette Kompier omdat Job toch echt te slecht in zijn lijf zat. Hij is tijdens onze vakantieperiode hier gebleven om te herstellen en vanaf vandaag gaan we de training weer rustig oppakken. Hij is heel wat kilo's aangekomen en voelt zich weer JobFit! :-)

logo stal mireille small
Mireille den Hoed

Revalidatietrainer & Instructeur Klassieke Dressuur


Plagweg 16 - 7399 RN - Empe 
Tel: +31 (0)6 - 24 09 54 82 | info@stalmireille.nl

 CRKBO Instelling CRKBO Instelling sbb beeldmerk