Stal Mireille
Slide background

"Zij die nooit van mening veranderen,

hebben zelden iets geleerd"

Marisha (Nimerdor x Renville) is een KWPN merrie van bijna 23 jaar.
Ze staat 2 weken bij ons in training omdat Renate met vakantie gaat en haar gedurende deze periode graag wil laten doortrainen.

Dit is (in ’t heel kort) het verhaal wat Renate over Marisha schrijft.

“Ik heb Marisha bijna 13 jaar en ben op de reguliere manier gaan lessen/rijden met haar. Ik ben op zeer late leeftijd pas begonnen met paardrijden en wist dan ook niet heel veel van paarden. Nadat ik haar ongeveer 2 jaar had (zij was toen 12 jaar), haalde ik haar kreupel van het land. Veel mensen vertelden mij dat ik haar gewoon een aantal weken met rust op de wei moest zetten en dat rust wonderen doet. Echter zat mij dat niet lekker en ik besloot naar de dierenarts te gaan. Daar werd rechtsvoor hoefkatrolonsteking gediagnostiseerd.

Er werd medicatie/ rust en speciaal beslag aangeraden. Ik was ten einde raad en via via, kwam ik in contact met Karmie Stroeve, een collega en goede vriendin van Mireille. Wat een wereld van verschil met rijden! Voorheen kwam het regelmatig voor dat we een gevecht hadden, maar sinds dat ik bij Karmie ging lessen waren de gevechten voorbij. Wat schaamde ik mij voor de periode hoe ik daarvoor met haar gereden heb.

Op een gegeven moment is mijn paard naar een andere pensionstal verhuisd en deze was te ver voor Karmie en ik ben toen gaan lessen bij Mireille! Dit is nu ongeveer 2 jaar geleden. En ik moet toegeven zij wist ons aardig aan het werk te zetten, waar ik heel blij mee ben. Marisha loopt nu al bijna 3 jaar zonder speciaal beslag en zelfs de hoefsmid is er verbaasd over hoe goed Marisha loopt. Ik hoop nog jaren plezier van haar te hebben!”

logo stal mireille small
Mireille den Hoed

Revalidatietrainer & Instructeur Klassieke Dressuur


Plagweg 16 - 7399 RN - Empe 
Tel: +31 (0)6 - 24 09 54 82 | info@stalmireille.nl

 CRKBO Instelling CRKBO Instelling sbb beeldmerk