Stal Mireille
Slide background

"Zij die nooit van mening veranderen,

hebben zelden iets geleerd"

Deze mooie zwarte Tinker Jesse is van Ansjel. Ansjel lest al een poosje bij mij. Nu ze zwanger is heeft ze de zorg en training van Jesse voor de aankomende 2 maanden aan mij toevertrouwd. We voelen ons vereerd want ze vertrouwt haar zwarte vriend niet zomaar aan iemand toe!

Jesse en MireilleJesse doet het echt super. Wat een heerlijk dier! Hij staat ondertussen al weer bijna 3 maanden in training en eind deze week gaat hij met Ansjel mee naar huis. Ik heb met Ansjel afgesproken dat ze snel weer zwanger wordt, dan kan Jesse mooi weer een poosje bij ons komen! :-).

 

Jesse doet het goed. Maar 'n boefje dattie is! Tijdens de Workshop Longeren, waar hij mooi kon laten zien hoe super hij voor elkaar is, moest hij even een feestje bouwen. Hij rent, draait zich om, wurmt zich uit zijn hoofdstel en gaat in uitgestrekte draf de baan rond. Iedereen lag natuurlijk in een deuk!

Maar ondanks dit soort boevenstreken zijn we heel blij met hem. Hij is fijn te rijden en houdt 't steeds langer vol om zichzelf te dragen in plaats van op de voorhand te gooien.  En ook bij controle door Ilse bleek dat hij prima in zijn lijf zit!

logo stal mireille small
Mireille den Hoed

Revalidatietrainer & Instructeur Klassieke Dressuur


Plagweg 16 - 7399 RN - Empe 
Tel: +31 (0)6 - 24 09 54 82 | info@stalmireille.nl

 CRKBO Instelling CRKBO Instelling sbb beeldmerk