Stal Mireille
Slide background
"It isn’t about how many ribbons you win
  or how much money you make.
Life’s is about doing something you love
and never give up."
Slide background
Slide background
Slide background

"Zij die nooit van mening veranderen,

hebben zelden iets geleerd"

Op 15 november 2019 heb ik mijn grote liefde moeten laten gaan. Een zware peesblessure werd hem fataal. Hij werd 23 jaar. 

De Rechter is mijn grote liefde onder de paarden. Hij was mooi, lief, werkte altijd mee, was 100% betrouwbaar, ondeugend en speels en hij gaf een hemels gevoel onder het zadel. De basis was bij hem zo perfect voor elkaar, dat ik hem altijd als (hoge) lat heb voor de paarden van mijn leerlingen of die bij ons in training komen. 

De Rechter was een ruin van Zeoliet en hij werd geboren in 1996. De vader van zijn moeder was Utrecht. Een mooie bloedlijn dus, al heb ik daar helemaal geen verstand van :-).

De Rechter kwam in september 2006 bij ons in training. En vanaf het moment dat ik hem voor het eerst zag was ik hopeloos verliefd!

Hij was al jaren af en aan kreupel, maar..... röntgenologisch was er niets te vinden. Hij werd officieel afgekeurd en door de verzekering uitbetaald. Ook toen hij bij ons kwam was hij niet goed. Hij was extreem links gebogen en zijn rechter achterbeen kwam slecht mee. Na 3 maanden bij ons in training te hebben gestaan hebben we hem kunnen kopen. De dag dat hij van mij werd is één van de meest speciale dagen in mijn leven!

Ik heb De Rechter 100% zuiver gekregen en trainde met veel plezier jaren bij Antoine de Bodt en vanaf oktober 2010 tot eind 2017 bij Rien van der Schaft. Ik bracht De Rechter met succes uit in het ZZ-Licht. 

Tot ooit mijn mooie prachtige lieve jongen! 

logo stal mireille small
Mireille den Hoed

Revalidatietrainer & Instructeur Klassieke Dressuur


Plagweg 16 - 7399 RN - Empe 
Tel: +31 (0)6 - 24 09 54 82 | info@stalmireille.nl

 CRKBO Instelling CRKBO Instelling sbb beeldmerk